ΠΙΤΑ OREO
Για τη πίτα όρεο θα χρειαστείτε:
270 γρ. μπισκότα όρεο
100 γρ. βούτυρο
400 γρ. τυρί κρέμα
350 γρ. έτοιμη σαντιγί
1 κούπα ζάχαρη
400 γρ. τυρί κρέμα
350 γρ. έτοιμη σαντιγί
1 κούπα ζάχαρη
Εκτέλεση
-
Ξεχωρίζετε τα μπισκότα Όρεο από τη γέμιση τους.
-
Θρυμματίζετε τα 2/3 των μπισκότων στο μπλέντερ και προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο.
-
Τοποθετείτε το θρυμματισμένο μπισκότο στον ασπώμενο πάτο μιας φόρμας στην οποία προηγουμένως έχετε απλώσει λαδόκολλα και τη βάζετε στο ψυγείο για 30′.
-
«Χτυπάτε»στο μπλέντερ το τυρί κρέμα, την έτοιμη σαντιγί τη ζάχαρη και την γέμιση των μπισκότων.
-
Τοποθετείτε το μείγμα σ’ένα μπολ και προσθέτετε το υπόλοιπο 1/3 του μπισκότου που κρατήσατε νωρίτερα.
-
Στρώνετε το μείγμα πάνω από την παγωμένη τη βάση μπισκότου και σερβίρετε αφού το αφήσετε 4 ώρες στο ψυγείο.Πηγή: http://www.foodmaniacs.gr/recipe/pita-oreo-5-ylika/και foodmaniacs, tastemade
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου