- OREO POPS

  
OREO POPS

Ξεκινάμε βήμα βήμα την παρασκευή τους!

Ανοίγουμε τα μπισκοτάκια μας στη μέση στρίβοντας τα ελαφρά και με προσοχή. 


Σίγουρα θα έχουμε απώλειες οπότε υπολογίστε παραπάνω!


Πιέζουμε ελαφρά το καλαμάκι μέσα στην κρέμα του μπισκότου και κλείνουμε πιέζοντας πάλι ελαφρά.


Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε Μπεν Μαρί, αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και βουτάμε τα μπισκότα μας μέσα.

Σε ένα πιάτο βάζουμε την τρούφα μας, κουφετάκια ή ότι άλλο μας αρέσει και βουτάμε όσο η σοκολάτα μας δεν έχει στεγνώσει έτσι ώστε να κολλήσουν επάνω. Τοποθετούμε σε λαδόκολλα και μέσα στο ψυγείο.

 

Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες και αφού η σοκολάτα στερεοποιηθεί τελείως βάζουμε μέσα στα σακουλάκια και δένουμε με κορδελίτσα.

  
Tips!
  • Μην ξεχάσετε να επιλέξετε τα Oreo με τη διπλή κρέμα!
  • Στην κουβερτούρα προσθέτω λίγο γάλα για να λιώσει πιο εύκολα και να γίνει λεία.
  • Η σοκολάτα μας όταν θα βουτήξουμε τα μπισκοτάκια πρέπει να είναι κρύα μεν αλλά σε υγρή μορφή ακόμη! 
  • Τα καλαμάκια τα χτυπάω στην μια άκρη που θα μπει στο μπισκότο με ένα σφυρί ώστε να γίνουν πλακέ και να κλείσει το Oreo πιο εύκολα. 
  • Επίσης καλό είναι την άκρη αυτή να την βουτήξουμε λίγο στην σοκολάτα για να κολλήσει καλύτερα.

Έτοιμο!
Πήγη: http://craftwithmom.blogspot.com/2014/10/blog-post.html
 

Σχόλια