Κερασάκια μαρασκίνο ή κερασάκια γλυκά του κουταλιού
Κόβουμε τις μπανάνες και αφαιρούμε λίγο απο την ψήχα τους.Βουτάμε το κάτω μέρος σε κουβερτούρα που έχουμε βάλει να λιώσει στο Μπέν-Μαρί . Βουτάμε όσο ακόμη η κουβερτούρα είναι ρευστή μέσα σε ένα μπΟΛΆΚΙ που έχουμε βάλει την τρούφα και ακούμπαμε πάνω σε λαδόκολλα. Γεμίζουμε το εσωτερικό με χτυπημένη σαντυγή και γαρνίρουμε με κερασακι. Σερβίρουμε σχεδόν αμέσως γιατί μυρίζει.
Εναλακτικά βουτάμε όλο το κομματάκι της μπανάνας στην κουβερτούρα (το γύρω- γύρω) και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου