Cup cakes Μπαλαρίνα

Υλικά
Έτοιμα ψήμενα cup cakes
Ζαχαρόπαστα εμπορίου έτοιμη ή σπιτική
κούπ-πατ σε σχήμα καρδιάς
κούπ-πατ με στρογγυλό σχέδιο
οδοντογλυφίδες
πέρλες βρώσιμες ροζ χρώματος ή της αρεσκίας σας
ζαχαρωτά
Οδηγίες
Ανοίγουμε την ζαχαρόπαστα σε λεπτό φύλλο ορθογώνιο. Με το κούπ-πατ καρδία κόβουμε καρδίες οσα και τα κεκάκια μας. Ανάλογα κόβουμε και διπλά στρογγυλά κομμάτια. Από τις καρδιές που έχουμε στο κάτω μέρος.

Στα στρογγυλά μας κομμάτια ζαχαρόπαστας με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε σχέδια.
Στο πάνω μέρος τών cup cakes αλείφουμε μαρμελάδα της αρεσκίας μας αραιώμένη με λίγο νέρο έτσι ώστε να κολλήσει η ζαχαρόπαστα.
Τοπόθετούμε την στρογγύλη με σχέδιο τώρα ζαχαρόπαστα στο κάθε cup cake.
Με τον ίδιο τρόπο με μαρμελάδα κολλάμε την καρδιά και στην σύνδεση των δύο κομματιών για να μη φαίνεται η ένωση διακοσμούμε με βρώσιμες πέρλες.
Τοπόθετούμε τις πέρλες είτε με γλάσο loyal icing είτε με λευκή κουβερτούρα λιωμένη ή ακομα και με την μαρμελάδα που χρησιμοποιήσαμε.
Στο πάνω μέρος του μπούστου τοποθετούμε με νερό ενα μικρό όμορφο ζαχαρωτό!
Καλή Επιτυχία!



Πηγή : http://glykestreles.blogspot.com/2014/06/cupcakes.html#.XAzbZzN9iUk
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου